Deze website gebruikt cookies

Deze website gebruikt cookies voor de verbetering van de ervaring van onze bezoekers. Indien u verder op deze website navigeert, verklaart u zich ermee akkoord dat wij cookies gebruiken.

Skip to main content

Welkom bij de ondersteuning van SilverCrest! VEELGESTELDE VRAGEN EN HELP

Ontdek onze SMART AUDIO-producten, bekijk de nieuwste gebruikershandleidingen, download de nieuwste versies van de SilverCrest SMART AUDIO-app en nog veel meer.  Wij kunnen u helpen als u vragen hebt over het product. Neem rechtstreeks contact met ons op via Contact opnemen of lees de Veelgestelde vragen. We hebben de belangrijkste vragen al voor u op een rijtje gezet.

Veelgestelde vragen

Als de apparaten de open UNDOK-standaard ondersteunen, kunnen ze ook worden toegevoegd.

Zorg ervoor dat wifi is ingeschakeld op het apparaat dat u wilt bedienen en de luidsprekers op hetzelfde draadloze netwerk zijn aangesloten als het SMART AUDIO-apparaat.

Registreer uw SMART AUDIO-apparaat via de portal www.wifiradio-frontier.com. U kunt daar uw favorieten beheren en uw luidsprekers toevoegen aan uw account. Uw favorieten zijn dan zichtbaar op alle apparaten in uw account.

U hebt een premium, betaald Spotify-account nodig. Na de upgrade zijn de SilverCrest SMART AUDIO-apparaten als afspeelapparaten beschikbaar via Spotify Connect.

Ja, dat kunt u dit doen met de optie 'Afspelen op' in Windows Media Player. U kunt de luidsprekers en de adapter als afspeelbronnen selecteren.

Het systeem is beperkt tot een maximum van 16 apparaten. Er kunnen maximaal 8 groepen worden ingesteld, waarbij de groepen uit maximaal 5 apparaten mogen bestaan.