Deze website gebruikt cookies

Deze website gebruikt cookies voor de verbetering van de ervaring van onze bezoekers. Indien u verder op deze website navigeert, verklaart u zich ermee akkoord dat wij cookies gebruiken.

Skip to main content

AIRPORT EXPRESS

Speel iTunes-muziek en -muziekbestanden van uw Play iPhone, iPad or iPod touch af via de SilverCrest WIFI-LUIDSPREKER. Ervaar het meerkamergeluid draadloos met Airport Express.

AirPlay draagt de muziek uit de iTunes-bibliotheek via Airport Express draadloos over naar uw computer, iPhone, iPad of iPod touch naar de gewenste SilverCrest WIFI-luidspreker. U hoeft alleen een 3,5 mm audiokabel aan te sluiten op de AUX-ingang van het AirPort Express-basisstation. Selecteer vervolgens de gewenste muziek en stream deze naar de aangesloten luidspreker of luister ernaar in de meerkamermodus.

OPMERKING:
Apple Airplay is niet inbegrepen bij het product! Met de AUX-ingang (op elke SilverCrest WIFI-LUIDSPREKER) hebt u echter wel een aansluitmogelijkheid op een Apple Airplay-adapter, die apart kan worden aangeschaft.