Dette website bruger cookies

Dette website bruger cookies til at forbedre vores gæsters oplevelse. Ved fortsat at navigere på dette website skal du erklære dig indforstået med anvendelsen af cookies.

Skip to main content

Velkommen til SilverCrest-support! ORDLISTE

Vores lille ordliste gør SMART AUDIO-verdenen forståelig selv for ikke-eksperter.
Den forklarer de vigtigste produktrelaterede termer i enkelte vendinger.

Giver dig mulighed for at arrangere musikafspilning i flere værelser (højttalere) i forskellige zoner af hjemmet.
Det betyder, at du kan så nemt som ingenting kan lytte til din yndlingsmusik i andre værelser med SMART AUDIO-systemet fra SilverCrest!

Eksempel:
Mens du tidligere skulle installere komplekse ledningsarrangementer og elektronik for at lytte til den samme musik i forskellige værelser, er det nu nemt at opnå via din trådløse router. Du kan med udgangspunkt i dit humør bestemme, om du vil lytte til musik i bare et værelse, to værelser eller i hele hjemmet. Det er enkelt, hurtigt og fleksibelt at styre fra din smartenhed eller computer.

Samtidig afspilning af forskellige musikkilder på forskellige SMART AUDIO-enheder i forskellige værelser.

Eksempel:
Du vil gerne nyde forskellige musikkilder i forskellige områder af hjemmet samtidigt.
I områder som køkkenet, spisestuen og dagligstuen kan musikken være lidt højere og hurtigere, mens den rolige baggrundsstøj fra nyhederne kan være en fordel i kontoret. Du kan nemt vælg alt dette, styre det og tilpasse det dit humør ved hjælp af en smartenhed.

Giver mulighed for at vælge musikkilder og afspille dem på forskellige SMART AUDIO-enheder fra forskellige smart-enheder.

Eksempel:
Du bruger din tablet til at vælge en aktuel nyhedskanal som kilde i køkkenet og spisestue. En anden person i et andet værelse i huset bruger sin smartphone til at afspille de nyeste numre på Spotify. Det betyder, at I begge kan nyde deres egen musik uafhængigt af hinanden på forskellige SMART AUDIO-enheder.

Fortsat overførsel af data, som i dette tilfælde er musikdata.

Trådløs forbindelse til netværket.

Forkortelse for applikation --> program på Android og/eller iOS

Leverer medieindhold til netværket.