Dette website bruger cookies

Dette website bruger cookies til at forbedre vores gæsters oplevelse. Ved fortsat at navigere på dette website skal du erklære dig indforstået med anvendelsen af cookies.

Skip to main content

CHROMECAST AUDIO

Hvad er Chromecast Audio?

Chromecast Audio er en lille ekstra streamingsenhed, der ganske enkelt tilsluttes AUX-inputtet i din SilverCrest WIFI SPEAKER for at gøre den kompliant med Google Cast Audio, og naturligvis fungerer det også i multiroomtilstand. I din musik-app skal du klikke på Cast-symbolet for at streame det ønskede indhold til dine højttalere. Brug apps Deezer, iHeartRadio, AllCast, Google Play Music, TuneIn Radio og Rdio til at øge dine musikstreamingsmuligheder.

BEMÆRK:
Google Chromecast er ikke inkluderet i produktet! Men AUX-inputtet (på hver eneste SilverCrest WIFI SPEAKER) giver dig mulighed for at tilslutte en Chromecast-adapter, der kan købes separat.