Velkommen til SilverCrest-support! OSS og HJÆLP

Få mere at vide om vores SMART AUDIO-produkter, få adgang til de nyeste brugervejledninger, hent de seneste versioner af SilverCrest SMART AUDIO-appen og meget mere.  Vi kan hjælpe dig, hvis du har spørgsmål om produktet. Du skal blot kontakte os direkte via Kontakt eller læse vores OSS. Vi har allerede opsummeret de vigtigste spørgsmål.

OSS (Spørgsmål og svar)

Hvis enheden understøtter den åbne UNDOK MULTIROOM-standard, kan den tilføjes.

Sørg for, at WiFi er aktiveret på enheden der skal styres, og at du er på det samme trådløse netværk som din SMART AUDIO-enhed.

Registrer din SMART AUDIO-enhed via portalen www.wifiradio-frontier.com. Her kan du håndtere dine favoritter og tilføje dine højttalere til din konto. Dine favoritter er derefter synlige på alle enheder på denne konto.

Du skal have en Spotify premium-konto. Når du har opgraderet, er SilverCrest SMART AUDIO-enhederne tilgængelige som afspilningsenheder via Spotify Connect.

Ja, det kan du gøre via mulighed "Afspil på" i Windows Media Player. Du kan vælge højttalerne og adapteren som afspilningskilder.

Systemet er begrænset til maksimalt 16 enheder. Der kan opsættes maksimalt 8 grupper, med grupper der indeholder maksimum 5 enheder.