Velkommen til SilverCrest-support! ORDLISTE

Vores lille ordliste gør SMART AUDIO-verdenen forståelig selv for ikke-eksperter.
Den forklarer de vigtigste produktrelaterede termer i enkelte vendinger.

Giver dig mulighed for at arrangere musikafspilning i flere værelser (højttalere) i forskellige zoner af hjemmet.
Det betyder, at du kan så nemt som ingenting kan lytte til din yndlingsmusik i andre værelser med SMART AUDIO-systemet fra SilverCrest!

Eksempel:
Mens du tidligere skulle installere komplekse ledningsarrangementer og elektronik for at lytte til den samme musik i forskellige værelser, er det nu nemt at opnå via din trådløse router. Du kan med udgangspunkt i dit humør bestemme, om du vil lytte til musik i bare et værelse, to værelser eller i hele hjemmet. Det er enkelt, hurtigt og fleksibelt at styre fra din smartenhed eller computer.

Samtidig afspilning af forskellige musikkilder på forskellige SMART AUDIO-enheder i forskellige værelser.

Eksempel:
Du vil gerne nyde forskellige musikkilder i forskellige områder af hjemmet samtidigt.
I områder som køkkenet, spisestuen og dagligstuen kan musikken være lidt højere og hurtigere, mens den rolige baggrundsstøj fra nyhederne kan være en fordel i kontoret. Du kan nemt vælg alt dette, styre det og tilpasse det dit humør ved hjælp af en smartenhed.

Giver mulighed for at vælge musikkilder og afspille dem på forskellige SMART AUDIO-enheder fra forskellige smart-enheder.

Eksempel:
Du bruger din tablet til at vælge en aktuel nyhedskanal som kilde i køkkenet og spisestue. En anden person i et andet værelse i huset bruger sin smartphone til at afspille de nyeste numre på Spotify. Det betyder, at I begge kan nyde deres egen musik uafhængigt af hinanden på forskellige SMART AUDIO-enheder.

Fortsat overførsel af data, som i dette tilfælde er musikdata.

Trådløs forbindelse til netværket.

Forkortelse for applikation --> program på Android og/eller iOS

Leverer medieindhold til netværket.