CHROMECAST AUDIO

Hvad er Chromecast Audio?

Chromecast Audio er en lille ekstra streamingsenhed, der ganske enkelt tilsluttes AUX-inputtet i din SilverCrest WIFI SPEAKER for at gøre den kompliant med Google Cast Audio, og naturligvis fungerer det også i multiroomtilstand. I din musik-app skal du klikke på Cast-symbolet for at streame det ønskede indhold til dine højttalere. Brug apps Deezer, iHeartRadio, AllCast, Google Play Music, TuneIn Radio og Rdio til at øge dine musikstreamingsmuligheder.

BEMÆRK:
Google Chromecast er ikke inkluderet i produktet! Men AUX-inputtet (på hver eneste SilverCrest WIFI SPEAKER) giver dig mulighed for at tilslutte en Chromecast-adapter, der kan købes separat.