AIRPORT EXPRESS

Afspil iTunes-musik og musikfiler fra din iPhone, iPad eller iPod touch via vores SilverCrest WIFI SPEAKER. Airport Express gør det muligt at skabe multiroomlyd.

AirPlay overfører trådløst musikken fra iTunes-biblioteket til din computer iPhone, iPad eller iPod touch via Airport Express til enhver SilverCrest WIFI SPEAKER efter dit ønske. Du skal blot bruge 3,5 mm lydkabel til at slutte AUX-inputtet til AirPort Express-basestationen. Vælg derefter den musik du ønsker, og stream den til den tilsluttede højttaler eller lyt blot til den i multiroomtilstand.

BEMÆRK:
Apple Airplay er ikke inkluderet i produktet! Men AUX-inputtet (på hver eneste SilverCrest WIFI SPEAKER) giver dig mulighed for at tilslutte en Apple Airplay-adapter, der kan købes separat.